Dating – har du 10 dages forspring?

Måske er du velsignet med et smukt ydre.
Måske ikke.

Det er videnskabelig bevidst, at smukke mennesker har flere fordele, end blot at se godt ud. De har nemmere ved at få job. De har lettere ved at finde venner. De har et bredere udvalg af potentielle kærester…. og sikkert meget mere.

Men – et smukt ydre har INTET med personligheden at gøre.

10 dages forspring
Det kan være godt at huske, hvis du som de fleste andre, har et ret almindeligt udseende, at smukke mennesker kan have ca 10 dages forspring. Så stopper deres fordel. De bliver budt op til dans. De får lov at stå forrest. De får jobbet. Men – når vi lærer hinanden at kende, så er det de indre værdier, der bærer et forhold igennem.

Det tager ca 10 dage, eller at mødes 3-4 gange. Så har vi et ret godt billede af den anden person.
Det nytter ikke at han er smuk, hvis han er arrogant og har tilbøjelighed til at være utro. Det nytter ikke at hun ligner en gudinde, hvis hun ikke kan få øjnene væk fra sit eget spejlbillede og ikke kunne drømme om at spørge, hvordan din dag har været og hun tilmed er hysterisk.

Du kan godt skrive dig bag øret, at hvis du skal betale de første gange I er sammen, fordi din nye ven har glemt sin pung, ikke har fået sin løn etc., så er det sandsynligvis et træk hos vedkommende. Bliver døren holdt for dig, mødes I til tiden, så er det også et træk der varer ved. Ordentlighed er ikke noget man kan snyde sig til.
Der er en grund til der er 3 måneders prøvetid når vi får en ny stilling. Det er fordi vi alle falder igennem med vores personlighedstræk. Og det gør vi ret hurtigt. Vi kan ikke undertrykke irritationen. Kan ikke lade være med at være sjofel. Eller – henter automatisk kaffe til de andre, når man alligevel er afsted.

Det ydre
Hvad der ligger bag vores ydre, skal undersøges nærmere.
Der kan sagtens være en sjæl med et hjerte af guld i en fantastisk indpakning. Men lige så vel det modsatte. Ofte så ved du det godt. Du er faldet for hendes ydre, men hun taler kun om sig selv og sine frygtelige ekskærester. Han fortæller om alle hans bedrifter, eller modsat, svarer i enstavelsesord mens hans blik er fanget af din udskæring på kjolen. Personlighed og udseende skal tjekkes hver for sig. Lykken er når vi synes det passer perfekt sammen. At hans smilehuller er lige så charmerende som hans måde at være på. At hendes kurver er lige til at kysse. Og at hendes humør og livsmod får dig til at mærke at du lever.

Lyt til din indre stemme. Det er derfor du har den.

Hvad vi ønsker
Når vi bliver spurgt, svarer begge køn, at det de ønsker af en livsledsager er helt enkelt at vedkommende er sød. Rar at være sammen med. Venlig.
Det er (desværre) ikke alle der er rare at være sammen med. Alt fra negativitet, til storladne egoer kan komme til at ligge imellem to mennesker i en relation.

Er det, det du vil?
Er du sammen med nogen, for at få lidt af deres stråleglans? Underkender du din egen værdi?
Måske er du helt almindelig, men hvis man lærer at mærke sit egen værd, som menneske, så kommer man til at stråle – og vil så tiltrække andres blikke. Og jo, det gælder også selv om man vejer for meget eller ikke har fået en uddannelse. Find ud af hvad der er interessant ved dig. For det er helt sikkert, at du er unik.

Hvilken historie har du lyst til at fortælle om dig selv?
(Og nej – Selvom det er sandheden, at du voksede op på et børnehjem, så er det ikke nødvendigvis det første du behøver at sige.) Får du nu tanken ‘Der er vitterligt INGENTING at fortælle om mig’, så er der heldigvis det gode trick med at fortælle om sine drømme. Og endelig ikke drømme fra natten, hvor du så din moster i din onkels gamle bil…. Nej – det er dine drømme om livet. Måske har du leget med tanken om at bo i en flodbåd. Måske vil du når du bliver færdig som tømrer arbejde et par år på Grønland, for at spare sammen til selv at bygge et hus. Måske kunne du tænke dig at skrive, udstille, udgive, deltage i hvad som helst…
Fortæl om det!

Også selv om du ikke er kommet op af sofaen endnu. Måske fanger bordet og den du taler med, vil også gerne se Kronborg eller gå til bueskydning. Du har så meget at byde ind med. Uendeligt meget mere end dit udseende.

Gør noget ud af dig selv. Det tæller altid. Slap så af og vær dig selv.

Du kan godt❤️

Relaterede opslag

ferieplaner for alle

Om lidt er den her. Sommerferien. Selv om du ikke selv har ferie, så vil landet være anderledes. Flere på stranden, flere campingvogne, flere der

Læs mere

Tør du have tid alene?

Det er ikke kun særligt sensitive og introverte (indadvendte og stille) mennesker der har brug for tid alene. Tid til eftertænksomhed og hvile er oprindeligt

Læs mere

De svære dage

Jeg ved det er svært at tro, at der er andre der har svære dage. For vi viser det ikke. Det er er ikke mange # for uvenner, broken heart, fyret, ked af det….

Læs mere